SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti saha çalışmalarına başladı

İYİ Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Halil Kara saha çalışmalarına Karakuyu ve Yakaköy’den başladı. Çalışmalar vatandaşlar tarafından ısınma turları olarak değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 İYİ Parti saha çalışmalarına başladı

HALİL KARA SAHAYA İNDİ

İlçemizde; hem Cumhur İttifakı hem Millet İttifakı cephesinde ittifak olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Cumhur İttifakı cephesinde MHP’nin tüm çabalarına rağmen çatı aday AK Parti’den olacak gibi gözükürken, Millet İttifakı cephesinde ise çatı aday Halil Kara gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Korkuteli adayı olduğu resmen açıklanan Halil Kara saha çalışmalarına başladı. Kara, Karakuyu ve Yakaköy’de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

GÖKCE KARA’YI YALNIZ BIRAKMADI

Kara’nın gazeteciler ile sohbetinde; oda saha da olacak dediği Hasan Gökce’de Kara’yı yalnız bırakmadı. Ziyaretler İYİ Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabında; “ Karakuyu Mahallesi Halil Kara'yı bağrına bastı. Mahalle ziyaretlerimizin ikincisini Karakuyu'da gerçekleştirdik. Karakuyulu hemşerilerimiz, yoğun sevgi seliyle karşıladıkları Halil Kara'ya tam destek sözü verdi.Allah'ın izni, sizlerin desteği ile, mübarek Cuma akşamı, seçim çalışmalarımız kapsamında mahalle ziyaretlerimize Yakaköy'den başladık. Katılımıyla bize güç katan Sn. Hasan Gökce'ye ve misafirperverliklerinden dolayı Yakaköy'lü hemşerilerimize teşekkür ederiz.” İfadeleri ile paylaşıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.