SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Partili Aydın İlçe Turunda

İYİ Parti Antalya İl Başkan adaylığını açıklayan Ahmet Aydın, partisinin ilçelerini tek tek gezmeye devam ediyor. İyi Partili Aydın geçtiğimiz gün İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2022 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2022 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Partili Aydın İlçe Turunda

İYİ Parti’de 15 Ocak tarihinde gerçekleşecek 2. Olağan Antalya İl Kongresi öncesi il başkanlık adaylığını açıkladıktan sonra kolları sıvayan Ahmet Aydın, ilçe ilçe geziyor. Ekibiyle birlikte geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kongrede güven tazeleyerek yeniden İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı seçilen Cemal Tınkaz ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Tınkaz ve yönetimleri tarafından karşılanan Aydın birlik ve beraberlik mesajı verildi.

HEP BİRLİKTE İYİ OLACAĞIZ

Parti demokrasinin olmazsa olması olduğunu kaydeden İl Başkan Adayı Ahmet Aydın, “Sorunlarımız fazla ama sorumluluğumuz daha fazla. Bu bilinçle önce Antalya için ardından da partimiz için demokrasinin öncüsü olarak birleştirici güç olarak göreve talebim. Başarımız tecrübelerimizle ortada şimdi bu tecrübeyle yola çıktık. Yol arkadaşlarımızla birlikte partimizi Antalya’da ve Türkiye’de birinci parti yapacağız. Bu kapsamda İlçe başkanımız Cemal Tınkaz ve yönetimini çalışma arkadaşlarımla ziyaret ederek hem hayırlı olsun dedik hem de adaylığımızı, projelerimizi ve Antalya’mızı konuştuk. Nazik kabulleri ve sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte İYİ Olacağız.“ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.