SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Partili Bahşi Korkuteli’ye geldi

Meclisin tatile girmesi ile Antalyalı milletvekilleri ilçelerde ziyaret turlarına başladılar. Dün de İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi Korkuteli’ye geldi. Bahşi ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf odalarını ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2019 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2019 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ Partili Bahşi Korkuteli’ye geldi

ESNAFININ ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

TBMM’nin tatile girmesi ile birçok milletvekili Antalya’da ve ilçelerde gezilerine başladılar. Şuana kadar ilçemizi iki milletvekili ziyaret etti. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın ardından dün İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’de ilçemizi ziyaret etti. Sabah saatlerinde ilçemize gelen Bahşi, İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve Başkan Yardımcıları Sadi Çetin ve Hamza Cunduz ile birlikte ilçede bazı ziyaretlerde bulundu. Bahşi ilk olarak Korkuteli Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Kemal Istık’ı ziyaret etti. Şoförler ve Nakliyeci esnafının şikâyetlerini dinledi. Istık ziyaretlerinde dolayı Bahşi’ye teşekkür etti. Daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü’yü ziyaret etti.

 

İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Ünlü ve muhtarlar ile sohbet etti. İlçe ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Uzun sohbetin ardından Bahşi ve İYİ Parti yönetimi buradan ayrıldı. Ziyaretler ile ilgili İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi; “Meclisin tatile girmesi ile bizlerde memleketimizde gezilere başladık. Bugün ata toprağım Korkuteli’ye geldik. İlçe Teşkilatımız ile birlikte esnaf odalarını ziyaret ettik. Esnafımızın sıkıntılarını daha yakından dinledik. Tüm bunları not ederek meclis açıldığında meclis gündemine taşıyacağız. Zaten bildiğiniz gibi meclise en çok soru önergesi veren CHP’li arkadaşlar ve bizleriz. Bu görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Esnaf odalarının ardından ASAT’ı ziyaret ettik. Nazik karşılamalarından dolayı müdür beye teşekkür ederim. Gezilerimiz tüm ilçelerimizde sürecek.” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.