SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Partili Tınkaz’dan cevap var

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, önceki gün gazetemizde yayınlanan “Sizin taahhüt ettiğinizi ben yapıyorum” başlıklı haberle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2020 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2020 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Partili Tınkaz’dan cevap var

Tınkaz paylaşımında, “Uzun zamandır paylaşımlarını görmediğimiz niyazi işlek yine kendisine yakışır şekilde açıklamalar yapmış, aşağılayıcı ve saygısızca… Ama elbette bu saygısız davranışına istinaden verecek cevaplarımız, soracak bizlerinde soruları olacaktır.

Öncelikle ev aldığı zamanki finansal açıklamasını yaparken kuruşu kuruşuna sosyal medyadan paylaşarak kamuoyuna güzel bir örnek verdi, peki aynı hassasiyeti neden belediye harcamalarında göstermiyor? İlçe halkının ve meclis üyelerinin bilmesini neden istemiyor? Soru önergeleri veriyoruz bunları neden cevaplamıyor? Gizlediği veya sakladığı bir şey mi var? Eğer yoksa neden açıklamıyor? Mahallelere giderek bütün Medya’yı yanına alıp her aklına geleni söyleyip insanları karalamak aşağılamak kolay geliyor. Biz bu zamana kadar ilçede bu tarz şeyler yaşamadık ama niyazi işlek geldiği ve çalıştığı yerlerde bu şekilde bir tutum sergilemişse bu Korkuteli’nde tutmaz. Başkan niyazi bey’den bizim isteğimiz şeffaf olun belediye içerisinde net borç ne kadar onu yazın… Komisyonda saadet partisi meclis üyesi aynı zamanda komisyon üyesi yüksel atmaca belediyenin mizanı 3-4 defa istemesine rağmen niçin belediye bu evrakları vermiyor. Peki, verilmeme sebebi nedir? Neyi gizliyorsunuz?

İlçemizde her ay belediyemizin taşınmazları satılmaktadır. Bunu bilmeyen duymayan yoktur. Ama şimdiye kadar ne kadar yer satıldı? Bu satışlardan ne kadar gelir elde edildi? Elde edilen gelir hangi borçlara veya nerelere kullanıldı? Belediye başkanı işlek için hazırları satıp mirasyedi evlat gibi tüm kaynakları bitirip sonra belediye personelinin çalışanların emekçilerin paralarını veremeyecek duruma geldiğinde ne olacak? Borçları ödemek için gelecek yıllara ilişkin nakit akış planı yapıldı mı?

Gelelim diğer bir konuya bizim seçim kitapçığımızdan bahsetmiş, eh be kardeşim kusura bakma ama senin seçim vaadinde bu yatırımlar için ayırdığın para var yazmışsın oraya şuradan şu kadar, buradan bu kadar diye… Hani nerede bu paralar aldığın hibeler nerede? Hayvan pazarı için 5 milyon hibe cebimde dedin ne oldu alamadın… Senin hesapsız ve öngörüsüz hareketlerinin cezasını ilçe halkı çekmek zorunda değil. Önce yarattığın sloganını uygula az laf çok iş diyorsun ya olurunu yap az konuş çok iş yapmaya çalış, ama sen çok konuşup az iş yapıyorsun. Belediye başkanlık makamına yakışır davran ve ona göre hareket et.

Bizleri halen vatandaşın gözünde karalamaya devam eden niyazi işlek, halk neyin ve kimin ne olduğunu çok ama çok iyi biliyor niyazi işlek sen hiç merak etme, bizler arasta yıkılmasın demedik ki şimdiye kadar, karşı da çıkmadık. Ama niyazi işlek gidiş yolun yanlış böyle olmamalı dedik. Bizlerin Arasta projemizi esnafı mağdur etmeden, kısım kısım esnafı taşıyarak yapmayı planlamıştık. niyazi İşlek'in projemizi beğenmesi bizi memnun etti. Buradan tüm kamuoyu huzurunda bizim projemizi uygular ise tam destek vereceğimizi duyuruyorum. Hodri meydan! Rant amacı yok ise, amaç ilçeye hizmet etmek ise ay aydın yol belli.

IQ konusuna gelecek olursak eğer böyle bir ölçüm cihazın varsa getir karşılıklı ölçelim bakalım kimin IQ’su kimden daha fazla veya % kaç aramızda fark var. Belediye başkanlık makamına yakışır hareket etmesi başkan gibi davranması en büyük temennimizdir. Başkan olarak Niyazi Bey işini yapacak bizler de muhalefet olarak yanlış gördüklerimizi söyleyeceğiz. Ama niyazi bey başkan olarak eleştirilmek istemiyorsa bizim yazdıklarımız söylemlerimiz ve icraatlarımız hoşuna gitmiyorsa işlerini doğru düzgün ve şeffaf yapmalıdır. Tüm Korkuteli halkına saygılarımla…” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.