SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Partili Tınkaz seçimi değerlendirdi

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Partili Tınkaz seçimi değerlendirdi

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz açıklamasında; İlçemizde her 2 seçimi de kazasız, belasız ve sorunsuz olarak tamamlamış bulunuyoruz. Ülkemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte demokrasiye sahip çıkan her bir insanımızın oyu bizim için çok kıymetli. Bizlere oy veren tüm halkımıza ayrıca İyi Parti ilçe yönetimine ve divanına, okul sorumlularımıza, sandık başında görev alan partililerimize, seçim sürecinde her türlü fedakârlıkta bulunarak bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

MUHALEFET GÖREVİNİ AYNI CİDDİYETLE YÜRÜTECEĞİZ

Seçim sürecinde gerek partimize gerek genel başkanımıza gerekse millet ittifakı paydaşlarımıza karşı yapılan tüm propagandalara rağmen Milletimiz her zaman ki gibi demokratik hakkını kullanmıştır. Oyunu kullanarak demokrasiye katkı koyan tüm vatandaşlarımızdan Allah (CC) razı olsun. Ülkemizde uzun süredir bir seçim süreci vardı. Artık sonuçlandı. Şimdi artık vakit kaybetmeden bu sorunları çözme zamanıdır. Bizler de ilçemizde Korkuteli halkımızın bize verdiği muhalefet görevini aynı ciddiyetle yürüteceğiz.  Milletimiz sandıkta iradesini göstererek kararını verdi sandıktan çıkan karara herkesin saygılı olması gerekmektedir.

ÖNÜMÜZDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YEREL SEÇİMLERİ VAR

Nihayetinde seçimler gelir geçer. Hiç kimsenin bir karamsarlığa, umutsuzluğa ve ümitsizliğe kapılmaması gerekmektedir. Zira önümüzde Belediye Başkanlığı yerel seçimleri bulunmaktadır. Bu süreçte kimsenin, kişilerin nereye oy verdiğini sorgulamaya hakkı yoktur.28 Mayıs seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Umarım muhalefet olarak bizlerin dile getirdiğimiz sorunları dikkate alarak derhal ülkemizin refahı ve huzuru için gerekli girişimlerde bulunarak tüm ülkeyi kucaklayan bir Cumhurbaşkanı olarak görevini layıkıyla yerine getirmesi en büyük temennimizdir. Kazanmışlık hırsı kendisinin yeniden gözlerini kör etmez. İftiralar hakaretler havada uçuşmaz. Milletimizin kararının Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.