SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Partili Tınkaz ve yönetimi mazbatasını aldı

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve yönetimi geçtiğimiz hafta yapılan seçimli kongrenin ardından mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Partili Tınkaz ve yönetimi mazbatasını aldı

İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta yapılan seçimli kongresinde İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz güven tazelemiş ve delegelerin oyu ile yeniden başkan seçilmişti. Başkan Tınkaz ve yeni yönetimi, Korkuteli İlçe Seçim Kurulu Müdürü Osman Bıyık’ın elinden mazbatasını aldı. 

İLÇE SİYASETİNE DAHA FARKLI BİR YÜZLE GİRİŞ YAPACAĞIZ

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz törende yaptığı konuşmada, “Değerli Korkuteli halkımız Allah nasip etti bugün mazbatamızı aldık. Yönetimdeki çok kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler ile birlikte sayın yöneticiler ile birlikte yeni bir nefes yeni bir solukla ilçe siyasetine daha farklı bir yüzle giriş yapacağız. İlerleyen zamanlarda bu söylemek istediklerimi daha iyi anlayacaksınız. Yeni projelerimizle yeni atılımlarımızla ilçemiz adına hayırlı olan her şeyi bu zengin kadromuzla çalışma arkadaşlarımızla yönetimimizle tüm Korkuteli ’ye ispatlayacağız. Ben buradan bize güvenen kongremize gelen delegelerimize, üyelerimize, misafirlerimize huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Daha güzel bir Korkuteli için, daha iyi bir yönetim için bizler varız. Korkuteli İyi Partinin gücünü bu saatten sonra daha iyi görecek. Bunu da sizlere ekip arkadaşlarımızla beraber ispatlayacağız.” İfadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.