SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Partili Yılmaz İddiaları Yargıya Taşıdı

İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İrfan Yılmaz, geçtiğimiz gün bir internet haber sitesinde kendisine yönelik yapılan haber ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Söz konusu haberde 4 yıl önce Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi iken vatandaşlar adına vermiş olduğu bir önergenin çarptırılarak iftira malzemesi olarak kullanıldığını ifade eden Yılmaz; “Çok şükür ki 8 yıllık görev sürem boyunca hakkımda ne bir imar usulsüzlüğü, ne bir rant olayı bulamadıkları için sahte belge ve bilgilerle iftira atmayı çare olarak görmüşlerdir. Allah herkesi böyle kuru iftiralardan korusun.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2022 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2022 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İyi Partili Yılmaz İddiaları Yargıya Taşıdı

İFTİRA MALZEMESİ OLARAK KULLANILDI

İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İrfan Yılmaz konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 4 yıl önce Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi iken Büyükşehir Meclis Üyesi sıfatı ile Büyükşehir Meclis Gündemine vatandaşlar adına vermiş olduğum bir önerge çarpıtılarak bir iftira malzemesi olarak kullanıldı. Bununla ilgili Cumhuriyet Savcılığına gerekli başvuruları yaptım.

ADALETİN TECELLİ EDECEĞİNE İNANCIM TAM

Hem Türk adaleti hem de ilahi adaletin bu konuda tecelli edeceğine inancım tamdır. Unutulmamalıdır ki, bugün siyaset uğruna bana bu karalamayı yapan yada yaptıranlar bu iftiraları herkese karşı kullanabilirler. Çok şükür ki 8 yıllık görev sürem boyunca hakkımda ne bir imar usulsüzlüğü, ne bir rant olayı bulamadıkları için sahte belge ve bilgilerle iftira atmayı çare olarak görmüşlerdir. Hepimizin ailesi, çoru çocuğu var. Allah herkesi böyle kuru iftiralardan korusun.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.