SON DAKİKA
Hava Durumu

“ İyi şeylere birlikte imza atalım”

26 Aralık 2017 tarihinde göreve gelen İmecikliler Sosyal-Kültürel-Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Üyeleri Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “ İyi şeylere birlikte imza atalım”

Gökce’yi ziyaret eden Dernek Başkanı Hüseyin Zeybek ve Dernek Yönetimine İmecik Yayla Şenlikleri eski ağaları Hamdi Sarıca ve İbrahim Velican, İmecik Mahalle Muhtarı Ekrem Kurt eşlik etti. Mevcut İmecik Yayla Şenlikleri Ağası Ali Yalçın’ın yurt dışında olduğu için ziyarete katılamadığı belirtildi. Gerçekleşen ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi; “ Bir kardeşiniz ve enişteniz olarak yaptığınız ziyaretten mutluluk duydum. Her ne kadar bazı zamanlarda iletişim kopukluğu yaşanabilse de inşallah çalışmalarımız gayretli ve daha sağlıklı bir şekilde devam edecektir” dedi.

“Her hizmet aciliyet ve sırasıyla yapılıyor”

 Önümüzdeki aylarda İmecik, Avdan Susuz gibi bölgelerde yol çalışmalarının yapılacağını belirten Başkan Gökce; “İlçemize bağlı tüm mahallelerimizdeki eksiklikleri biliyor ve imkanlar doğrultusunda gideriyoruz. Çalışmalarımız hakkında farklı yorumlar, farklı düşünceler olabilir. Bunlar bizim baş tacımızıdır. 2017 yılında 45 mahallemizde asfalt, kilitli parke taşı, yeni yol açma, yol genişletme ve zemin çalışmaları yaptık. Gönül ister ki tüm mahallelerimizde tüm çalışmaları birden yapalım ve tamamlayalım. Sizinde bildiğiniz gibi Büyükşehir Yasasıyla birlikte belde ve köylerimiz mahalleye dönüştü. Bu yüzden hizmet alanımız çok büyüdü. Her hizmet aciliyet sırasıyla yapılıyor” şeklinde konuştu. İmecik, Avdan ve bu bölgede bulunan yollarda çalışmalara önümüzdeki aylarda başlayacağını bildiren Başkan Gökce; “ Yol çalışmalarını bu yıl bu bölgeye kaydıracağız. İhale yapacağız ve ara bölgeler başta olmak üzere yol çalışmaları yapacağız. Gerek asfalt, gerekse kilitli parke taşı çalışmalarımız olacak. İnşallah bahar ve yaz aylarında bu bölgemizdeki yol sorununu çözeceğiz. Sizlerden gelen gerek etkinlikler, gerek başka talepler olursa onları da birlikte değerlendirip çözüme ulaştırırız” dedi.

Dernek üyeleri ve muhtar teşekkür etti

Muhtar, Dernek başkanı ve Belediye Başkanlığının hizmet konusunda sorumlulukları olduğunu ifade eden Başkan Gökce; “ Koordineli bir şekilde birlikte çalışalım. Güzel şeylere birlikte imza atalım. Her birinizi tanıyorum. Bu ziyaretten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor. Geçtiğimiz günlerde göreve gelen İmecikliler Sosyal-Kültürel-Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Sayın Hüseyin Zeybek ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca İmecik yayla şenlikleri eski ağası ve Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri ağamız Hamdi Sarıca ve yine İmecik yayla şenlikleri eski ağası İbrahim Velican ve mahalle muhtarımız Ekrem Kurt’a teşekkür ediyorum” dedi. Belediyeye olan ziyareti gerçekleştiren İmecik gurubu gösterilen ilgiden ve verilen bilgilerden dolayı Başkan Gökce’ye teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Mahalle Muhtarı Ekrem Kurt, “ Bir binanın üst katına çıkmak için bile merdiven çıkmak zorundayız. Başkanımız Sayın Gökce’nin de belirttiği gibi her şey zamanı gelince yapılacaktır” dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.