SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir’e yardım eli

Korkutelili Avukat Neriman Büyükyıldız, kendi çabasıyla İzmir’ depreminde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası düzenledi. Toplanan yardımlar geçtiğimiz Pazar günü İzmir’e gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2020 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2020 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İzmir’e yardım eli

İlçemizden merkez üssü Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından İzmir'e yardım gönderildi.  Avukat Neriman Büyükyıldız tarafından ilçemiz esnaflarından ve iş insanlarından toplanan ilk yardım malzemeleri, kışlık giyecek, battaniye, ısıtıcı, hijyen ürünleri, oyuncak, su, kişisel bakım ürünleri gibi yardımları bölgeye ulaştırıldı.

YARDIMLARIMIZI İZMİR’E GÖNDERDİK

Yardımla alakalı açıklamada bulunan Avukat Neriman Büyükyıldız, “İzmir’de yaşanan deprem ve akabinde getirdiği büyük hasarlar hepimizi derinden üzdü. Depremden zarar görenlere yardım etmek amacıyla bir yardım kampanyası başlattım. Esnaflarımız, iş insanlarımız ve halkımız destek verdi. Yalçın Mantar’ın katkılarıyla yardımlarımızı İzmir’e gönderdik. Destek verenlere teşekkür ederim” dedi. Büyükyıldız’a İzmir Tumed tarafından teşekkür belgesi gönderildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.