SON DAKİKA
Hava Durumu

Kalkınma Raporu Akşener’e Sunulacak

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, partisinin Antalya için hazırladığı ‘Kalkınma Raporu’ çalışmaları kapsamında Korkuteli’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2022 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2022 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kalkınma Raporu Akşener’e Sunulacak

BAŞKAN KAYA’DAN KORKUTELİ’NDE BİR DİZİ ZİYARET

Antalya İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Emel Öner, İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (KORKOOP), SMS Ersanlar, Bozova Anadolu Süt, Rulmaksan, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’ı ziyaret eden Kaya, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, esnafın, çiftçinin, üreticinin  taleplerini de dinledi.

ANTALYA’YA FAYDALI OLMAK İSTİYORUZ

Korkuteli’nde çeşitli ziyaretlerde bulunarak sorun ve talepler ile çözüm önerilerini dinlediklerini belirten Kaya, “Bizim amacımız Antalya’da ne olmalı neler yapılmalı. Antalya dünyanın bizim gözümüzde en güzel şehri ama hak ettiği hizmetleri alamayan bir şehir. Antalya, olması gereken vizyonunun çok gerisinde kalmış bir şehir ve bu bizi çok üzüyor çünkü gerekli hizmetleri hiçbir zaman alamamış. Antalya’nın bir çok ilçesinde yerel bazlı neler yapabiliriz biz bunları da araştırıyoruz. Ben her hafta bir ya da iki ilçeyi ziyaret etmeye çalışıyorum. Notlar alıyoruz. Buradaki gözlemleri akademik ekiple de paylaşıyoruz. Yani biz Antalya’ya faydalı olmak istiyoruz. Antalya’nın siyasetçisi olduğum için de memleketime bölgeme faydalı olmak istiyorum. Korkuteli’nde de üreticimiz, esnafımız, çiftçilerimizle bir araya gelip sorunlarını dinledik, sorunları Genel Başkanımıza iletmek için rapor hazırlayacağız. Raporsa Korkuteli ilçemizin sorunlarına geniş yer vereceğiz.” şeklinde konuştu.

RAPORDA İLÇEMİZİN SORUNLARI DA YER ALARAK

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz; “İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcımız Sayın Aykut Kaya ve Antalya İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Sayın Emel Öner ile birlikte İyi Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerimizin de katıldığı bir dizi ziyaretlerimizde ilçemizde üretim ve kalkınmaya dayılı işletmelere uğrayarak ilçemiz adına istihdam sağlayan ve üretici firmaların sorunlarını dinleyerek Sayın Aykut Kaya başkanımızın Antalya bölgesi için kalkınmaya dayalı raporunda ilçemizin sorunları da yer alarak genel başkanımıza iletilmek üzere gerekli bilgileri toparladık.

HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDA VE SAHALARDAYIZ

Bu ziyaretlerimizde hem üreticiyi hem tüketiciyi dinleyerek ortak bir noktada sıkıntı ve sorunların giderilmesi için iyi parti olarak politikalarımızı anlattık. Ama yapılan bu ziyaretler neticesinde ekonominin ne kadar kötü yönetildiğini ve alt tabakada ki vatandaşlarımızın bu durum karşısında nasıl ezildiklerine şahit olduk. Bizler iyi parti olarak sadece seçim zamanlarda sahalarda değil her zaman vatandaşımızın üreticimizin çiftçimizin yanında ve sahalardayız. Sayın Başkanım Aykut Kaya beyefendiye ilçemize gösterdiği hassasiyetten dolayı şahsım, teşkilatım ve ilçem adına teşekkür ederim.” Dedi. S

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.