SON DAKİKA
Hava Durumu

Kampus Binasına Bir Milyon TL Ödenek

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksek Okulu kampus binası inşaatı için Kalkınma Bakanlığı 1 milyon TL ödenek tahsis etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kampus Binasına Bir Milyon TL Ödenek

Yapılacak bu ödenekle yapımında sonuna gelinen kampus binasının çevre düzenlemesi ve eksikliklerin hızla tamamlanması ve eğitim-öğretime kazandırılmasının amaçlandığı belirtildi.

Korkuteli Meslek Yüksek Okulu müdürü Prof. Dr. M. Soner Balcıoğlu, “Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek yüksek Okulu Kampüs binasında çalışmalar son aşamaya geldi. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında eğitim öğretime inşallah yeni kampus binasında başlayacağız.

Kampüs binası yanında bulunan yurt binası tamamlandı. kampüs alanında çalışmalarımız hızla devam ediyor.. Şimdi diğer derslik ve idari binaların inşaat çalışmaları devam ediyor. Kampüs alanı içerisinde bulunan 300 kapasiteli yurtta çalışmalar sona erdi. Artık yeni kampus binasının bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Balcıoğlu,  Korkuteli Meslek Yüksek okulunda büyümeyi sürdürdüğünü yeni kampüs alanının tamamlamasının ardından yeni açılacak bölümlerle birlikte öğrenci sayısının artacağını belirterek, Böylece Korkuteli bir üniversite şehri olacak ve Meslek Yüksek okulu ile birlikte Korkuteli’de büyüyecek ve kalkınmışlık seviyesi artacak” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.