SON DAKİKA
Hava Durumu

Kanalizasyonda sona gelindi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi alt yapı çalışmalarında proje kapsamındaki kanalizasyon işinde sona gelindiğini belirterek “Kanalizasyon çalışmaları sonrasında yaklaşık 100.000 metrekarelik alan kaplama asfalt ile kaplanarak asfaltlama çalışmalarının sonuna gelinmiştir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kanalizasyonda sona gelindi

Asfalt çalışmaları bitmeli

 

Korkutelili vatandaşlar uzun bir süredir hem kanalizasyon çalışmalarının bitmesini hem de yapılan çalışmalar sonrası bozulan asfaltların ve kaldırımların yeniden düzenlenmesini bekliyordu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi alt yapı çalışmalarında proje kapsamındaki kanalizasyon işinde sona gelindiğini belirterek “Kanalizasyon çalışmaları sonrasında yaklaşık 100.000 metrekarelik alan kaplama asfalt ile kaplanarak asfaltlama çalışmalarının sonuna gelinmiştir” dedi. Korkutelili vatandaşlar artık bir an önce özellikle kanalizasyon çalışmalarından bozulan yolların onarılmasını beklediklerini ifade ederek “Bizler bir önce asfalt çalışmalarının bitmesinin istiyoruz. Hem araçlarımız arar görüyor hem de evlerden toz toprak eksik olmuyor” Antalya Büyükşehir Belediyemizden bir an önce çözüm bekliyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

100.000 metrekarelik alan asfaltlandı

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Mahmut Bilgiç çalışmaların bitiş müjdesini “Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi olarak İlçemize kazandırdığımız alt yapı çalışmalarında proje kapsamındaki kanalizasyon işinde sona gelindi. Bu kapsamda proje alanı içerisinde kalan ve daha önce asfalt olan yollar, tekrar eskilerine uygun olarak asfaltlanırken stabilize yollarda onarımları yapılarak aynı şekilde stabilize duruma getirilmiştir. Kanalizasyon çalışmaları sonrasında yaklaşık 100.000 metrekarelik alan kaplama asfalt ile kaplanarak asfaltlama çalışmalarının sonuna gelinmiştir. Stabilize durumda bulunan yollar daha önceden de stabilize durumda olduğu için bu yolların asfalt sorumluluğu İlçe Belediyemize bırakılmıştır. Yeni dolgusu yapılmış yollarımızda oluşabilecek çukurlara karşı sürücülerimizin dikkatli olmalarını önemle rica ederiz” ifadeleri duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.