SON DAKİKA
Hava Durumu

Kar değil elektrik esareti

Geçtiğimiz gün sabahın erken saatlerinde ilçemizde etkili olan kar yağışının ardından, İlçede yaşanan elektrik kesintisi adeta hayatı felç etti. İlerleyen saatlere (24 saatten fazla) kadar elektrik verilmemesi ise özellikle mantar üretimi yapan depolarda vatandaşa zor anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2020 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2020 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kar değil elektrik esareti

İlçe merkezinde sadece bir gece etkili olan kar yağışının ardından, saatlerce elektrik kesintisi yaşandı. Kar yağışından önce tedbir alınmadığı için mağdur olan vatandaş, elektrik dağıtım şirketine adeta ateş püskürdü. Mantar deposu olan vatandaşlar, saatlerce depolarında elektrik olmadığını, depolarındaki mantarların bu nedenle zarar gördüğünü ifade ederek isyan ettiler.

 

Birçok vatandaş sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak tepkisini gösterdi. Bazı paylaşımlar şu şekilde:

 

48 SAATTİR ELEKTRİK YOK

Antalya Korkuteli ilçesinde biraz kar yağdı. 36 saattir, bazı yerlerde 48 saattir elektrik yok. Antalya’nın birçok yerinde durum aynı. CK Akdeniz Elektrik firması doğru düzgün açıklama yapmıyor. İki gündür kaloriferler de çalışmıyor. Küçük bebeklerimizle.

 

YERLİ OTO DEĞİL, YERLİ ELEKTRİK İSTİYORUZ

Korkuteli de 20 cm kar ile hayat felç oldu. 2 gündür CK elektrik veremiyor. 2023 hedefinden 80’li yıllara döndük. Yerli oto değil yerli elektrik istiyoruz.”

 

ELEKTRİĞİN GELİŞİNİ KUTLAYACAĞIZ SAYELERİNDE

Ben hayatımda böyle rezillik görmedim Antalya Korkuteli 33 saat oldu ve elektrik aralıksız şekilde yok. Bilmiyorum farkındalar mı acaba ama bugün 31 Aralık! Sanırım kutlamamız için gece yarısı açılacak elektrikler. 2020’yi değil de elektriğin gelişini kutlayacağız sayelerinde!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.