SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Karacabey’e teşekkür ederim”

Geçtiğimiz hafta sonu Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti, faaliyetler ile ilgili bilgi alıp ziyaretlerde bulundu. Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, Orman Genel Müdürü Karacabey'e teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Karacabey’e teşekkür ederim”

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ÇEM Genel Müdürü Mustafa Gözükara, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, Konya Orman Bölge Müdürü Muhammed Çolak, Isparta Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcıları, İlgili Şube ve İşletme Müdürleri ile Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Karacabey ve beraberindekiler ilk olarak Orman İşletme Müdürlüğüne geldiler. Burada personel ile konuşup İşletme Müdürü Hülya Güney’den faaliyetler ile ilgili bilgi aldılar. Daha sonra Karacabey ve ekibi, Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Kızılcadağ mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasında incelemelerde bulunularak yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.

“Genel Müdürlüğümüzün kapıları tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık”

ORKÖY kredisi kapsamında Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Akyar köyünde bulunan süt sığırcılığı kredisi alan vatandaşlarla ve Gümüşlü köyünde Mantar yetiştiriciliği kredisi alan vatandaşlarla sohbet ettiler. Orman köylülerinin ekonomik gelirlerini yükseltmek ve kırsal kalkınmayı desteklemek için Orman Genel Müdürlüğümüzün mevcut sağladığı işlerden başka, neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunarak taleplerini dinlediler. Karacabey “ Orman Köylülerimizin ekonomilerini desteklemeye, geliştireceğimiz projelerle devam edeceğiz. Genel Müdürlüğümüzün kapıları tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık istedikleri zaman gelip bizleri ziyaret edip sorunlarını ve isteklerini dile getirebilirler” Dedi.

“Destek veren takdir eden değerli müdürlerimize teşekkür ediyoruz.”

Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney ziyaret ile ilgili “Orman Genel Müdürümüz sayın Bekir Karacabey, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürümüz sayın Mustafa Gözükara, Konya Orman Bölge Müdürümüz sayın Muhammed Çolak, Isparta Orman Bölge Müdürümüz sayın Kenan Akduman, Antalya Orman Bölge Müdürümüz sayın Vedat Dikici ve beraberindeki heyetle Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğümüzü ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler aldılar. İşletmemizin çalışmalarını yerinde görerek destek veren takdir eden değerli müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz.” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.