SON DAKİKA
Hava Durumu

Karakoyun ve yönetimi görevden alındı

Geçtiğimiz aylarda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresinde, seçilen Berna Karakoyun başkanlığındaki yönetim kurulu fesih edildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2017 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2017 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Karakoyun ve yönetimi görevden alındı

Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz aylarda Korkuteli’nde ilçe kongresi yapmıştı. İlçe kongresinde partili Belediye Başkanı Hasan Gökce ve Berna Karakoyun başkan adayı olmasına rağmen seçimin yapılacağı salona alınmamışlardı. Gökce ve Karakoyun İstiklal Marşını kapıda söylemişlerdi. Bu olay yerel basında, Antalya basınında geniş yer bulmuş, yankıları uzun süre devam etmişti. Üstelik Karakoyun o zaman ki yönetim tarafından bizzat hazırlanan delege listesi ile, büyük bir fark atarak başkanlık seçimini kazanmıştı.

Antalya basınında geniş yankı uyandırmıştı

Yerel basında ve Antalya basınında alınmadığı salondan başkan olarak çıktı haberleri ile yer verilmişti. İlçenin aynı zamanda ilk kadın ilçe başkanı olan Karakoyun takdir edilmişti. Dün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi seçilmiş ilçe yönetimini fesih ettiğini duyurdu. Berna Karakoyun ise sosyal medya hesabı üzerinden alınmadığı salondan başkan olarak çıktı başlıklı haber ve fesih yazısını yan yan paylaşarak. “Nerden nereye tarih yazmaya devam” sözleri ile tepkisini belirtti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.