SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Kavşaklarda aydınlatma yok”

Geçtiğimiz gün Karşıyaka Mahallesi ve Yeni Mahalle ile huzur toplantısı yapan, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman; “ En kısa sürede kavşak aydınlatmaları yapılacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Kavşaklarda aydınlatma yok”

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından merkez mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile başlatılan huzur toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz gün akşam da Karşıyaka Mahallesi ve Yeni Mahalle ile birlikte toplantı yapıldı. Toplantıya her zamanki gibi Emniyet Müdürü Hacı Duman başkanlık etti. Baş polisler Sedat Başçay, Mehmet Üçgül, Komiser Yardımcıları Mehmet Demirci, Uğur Efe ve polis memurları İsa Toker ve Hidayet Saru’da toplantıya katıldı. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal ve mahalle sakinleri, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökler ve mahalle sakinleri de toplantıda yerlerini aldılar. Muhtarlar şuan için mahallelerinin gayet sakin olduğunu ve bir şikayetleri olmadığını söylediler. Yeni Mahalle sakinlerinden bir inşaat ustası inşaatlarda çok fazla hırsızlık olayı yaşadıklarını ve önüne geçemediklerini belirtti.

“Yılbaşından sonra gerekli aydınlatma işaretleme çalışmaları yapılacaktır”

Emniyet Müdürü Hacı Duman; “ İnşaat için ekiplerimiz devriye geziyorlar zaman zaman, ancak yeterli personel olmadığı için sağlıklı önlemler alınamıyor. İnşaatlar etrafı açık yerler sizler kendinizce önlemler alırsanız mesela çalınabilecek eşyaları oralarda bırakmayın. Bir birimize bu şekilde yardımcı olursak daha, iyi olur” dedi. Emniyet Müdürü Hacı Duman geçen toplantılarda söz konusu olan kavşak ve yol aydınlatma ve işaretlemeleri ile ilgili de açıklamada bulundu. Duman; “ İlçede beş giriş kavşağı var, fakat hiç birinde aydınlatma işaretleme yok. Bunu karayolları ile görüştük. Geçtiğimiz hafta müdürler geldi. Hepsini tek tek gezerek eksikleri not aldık. Yılbaşından sonra gerekli aydınlatma işaretleme çalışmaları yapılacaktır.” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.