SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaymakam Çimşit’ten Kulübe tam destek

Korkuteli Belediyespor Kulübü yönetimi ve kulüp bünyesindeki sporcular dün Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Çimşit ilçede bulunan vatandaşlara, iş adamlarına ve esnafa çağrıda bulunarak; kulübe katkı sağlamaları konusunda hassasiyete davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kaymakam Çimşit’ten Kulübe tam destek

İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, dün Korkuteli Belediyespor Kulübü yönetimi ve sporcularını ağırladı. İlçe Kaymakamı Çimşit, ilçede sosyal farkındalık yaratmak amacıyla kulübe bağışta bulunduğunu ifade ederek, ilçedeki herkesi kulübe destek olunması hususunda duyarlı olmaya davet etti.

 

DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Korkuteli Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Yavuz, tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Çimşit’i ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz, desteklerinden dolayı başta İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit olmak üzere Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’e, kulübe desteklerini esirgemeyen taraftara, esnafa, spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

KULÜBE DESTEK OLMALIYIZ

Yönetim Kurulu Üyeleri ile tek tek sohbet eden Kaymakam Çimşit, her konuda sporcuların ve kulübün yanında olduklarını ifade etti. Çimşit, “Korkuteli Bediyespor Kulübüne sahip çıkmamız gerekiyor. İyi yolda ilerliyorsunuz. Çalışmalara ilçe olarak biz katkı verirsek hemşerilerimize, Korkuteli insanımıza özelliklede iş adamlarımıza esnafımıza hayırseverlerimize Korkutelispor’a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Sahip çıkmak her alanda olmalı. Hem maddi anlamda, hem de manevi anlamda kulübe destek olmalıyız.” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.