SON DAKİKA
Hava Durumu

Keser “ Mahalle olarak rahatsızız”

Alaaddin Mahallesi Muhtarı Tahir Keser, Alaaddin Camisi restorasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Keser, Alaaddin Mahallesi sakinleri olarak bu durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Keser “ Mahalle olarak rahatsızız”

Restorasyonu tamamlanan ve ibadete açılan ilçemizin en önemli tarihi eserlerinden biri olan Alaaddin Camisinin yanlış restorasyonu ülke ve ilçe gündeminde geniş yer buldu. Hem mahalle sakinleri hem de mahalle muhtarı Tahir Keser bu durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

 ÜÇ MÜTEAHHİT DEĞİŞTİ

Alaaddin Mahallesi Muhtarı Tahir Keser;  “ Biz bu konuyu Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar ile konuştuk. Kendisi bizlere restorasyonun Vakıflar Genel Müdürlüğünden gelen bir profesör eşliğinde uzun incelemeler sonunda yapıldığını söyledi. Hiçbir taşın hiçbir yazıtın kaybolmadığını söyledi. Vakıflar Genel Müdürlüğünden gönderilen özel taşlarla yapıldığını belirtti. Geri dönüşü olmadığını tekrardan yapma ihmali olmadığı söyledi. Zaten bu Alaaddin Camisinin restorasyonunda üç müteahhit değişti. Ne yazık ki bu hale getiren ilk müteahhit. Biz mahalle olarak bu görüntüden rahatsız oluyoruz. Bir tarihi eser bu şekilde olmamalı. Elimizden ne gelir bilemiyoruz. Ama bize göre de yanlış.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.