SON DAKİKA
Hava Durumu

Kick boks’ta Antalya Birinci

Geçtiğimiz hafta sonu Korkuteli’nde 16 ilin katılımı ile yapılan iller arası Kick boks Kaymakamlık Kupasında Antalya il olarak birinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kick boks’ta Antalya Birinci

Geçtiğimiz cumartesi günü Korkuteli’nde Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda Korkuteli İlller arası Kaymakamlık kick boks turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 16 ilden yaklaşık 300 sporcu katıldı. İki gün boyunca çok çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuva da Antalya il olarak birinci oldu. Turnuvanın ilk gününde Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı izleyiciler arasında idi. Açılışta Batı Antalya kick boks federasyonu Antalya İl Temsilcisine plaket takdim etti. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor ileç Müdürü Ahmet Tunç “ Değerli Protokol, Çok değerli misafirlerimiz, İller arası  Kick Boks Korkuteli Kaymakamlık Kupası müsabakalarına hoş geldiniz. Kick Boks Federasyonu Antalya İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve  bugün başlayan İllerarası Korkuteli Kaymakamlık Kick Boks Kupası müsabakaları salonumuzda yapılacak ve 20 Ağustos 2017 tarihinde sona erecektir.” Dedi.  

 

16 İLDEN TOPLAM 300 SPORCU KATILDI

Müsabakalara Antalya,Burdur,Denizli,Isparta,Hatay,Ankara ve Afyon İllerinden gelen kulüpler katılmaktadır.  Bay ve Bayan olmak üzere Büyükler LowKick 50 Gençler LowKick 39,Gençler LichtContact 58, Yıldızlar LichtContact 83,Minikler Point Fight 70 sporcu toplamda 300 sporcunun katılımı ile yapılacaktır. Organizasyonumuzun amacı gençlere ve küçük yaştaki çocuklara sporu sevdirmek. sporcuların farklı teknikler öğrenmesini sağlamak, en önemlisi de gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Pek çok spor branşında olduğu gibi İlçemizde Kick Boks branşıda yükselen bir grafiğe sahiptir. 2017 yaz spor okullarında geçen yıla göre Kickboks branşında yaklaşık %70 oranında artış olmuştur. Başta bizleri bu organizasyon için harekete geçiren Sayın Kaymakamımız Erol TANRIKULU olmak üzere, faaliyetlerimizde bizi her zaman destekleyen Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU’na teşekkür ederiz.” Dedi.

 

TURNUVADA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİLDİ

 

 Kick Boks Federasyonu Antalya İl Temsilciliğine, Korkuteli Belediye Başkanlığına, Kyk Korkuteli Yurt Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne,Özel  Medi yaşam Hastanesine, Nur Pastanelerine ve diğer destek veren kuruluş ve şahıslara, müsabakalara katılan tüm kulüplerimizin sporcularına ailelerine  ve antrenörlerine teşekkürlerimi sunuyorum.Sevgi, saygı ve kardeşliğin kazandığı, centilmence geçen müsabakaların olmasını temenni ediyor, tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diliyorum. Güçlü Türkiye’de Sporla yaşayan ilçe” Korkuteli’miz de herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”  Dedi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.