SON DAKİKA
Hava Durumu

Kickboks Takımı Mardin’den 4 madalya ile döndü

6-12 Temmuz’da Mardin’de yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonasına 10 sporcu ile katılan Korkuteli Belediyespor Kulübü Kickboks Takımı Mardin’den 4 madalya ile döndü.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2023 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2023 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kickboks Takımı Mardin’den 4 madalya ile döndü

Mardin'de yapılan Türkiye kickboks şampiyonasına katılan Korkuteli Belediyespor Kulübü Kickboks Takımı 4 Madalya ile Şampiyonayı Tamamladı. Kickboks Takımı antrenörü Şükrü Haksız; Bu süreçte ve her zaman bize desteğini esirgemeyen Belediye Başbakanımız Sayın Ömer Niyazi İşlek’e çok çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Ayrıca sporculardan Rabia Özgen’in 55 kiloda kendi branşında birinci olarak Milli Takıma girmeye hak kazandığını belirten Haksız dereceye giren sporcuları şu şekilde sıraladı; 55 kiloda Genç Bayanlarda Lightcontact da Rabia Özgen Birinci oldu. Millî Takıma girerek, Gençler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve kulübümüzü temsil etmeye hak kazandı.  55 kiloda Genç Bayanlarda Kicklght da Başak Niyaz Türkiye ikincisi oldu. 52 kilo Yıldız Erkekler de Kicklght da Arda çıldır Türkiye üçüncüsü oldu.  46 kiloda yıldız bayanlarda Kicklght da Ülkü Bozkurt Türkiye üçüncüsü oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.