SON DAKİKA
Hava Durumu

“KİMSE BİAT ETSİN DEMİYORUZ”

Gazetemizde dün YILDIZ “SIRTIMIZA ALIP GÖTÜRMEYECEĞİZ” başlığı ile yayınlanan haberimizde MHP İlçe Başkanı Yıldız AK Parti İlçe Başkanı Yıldıran’ı sert bir dil ile eleştirmişti. Yanıt Yıldıran’dan gecikmeden geldi

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “KİMSE BİAT ETSİN DEMİYORUZ”

Korkuteli Manşet Gazetesi yayınladığı haberlerle gündemi belirlemeye devam ediyor. Gazetemizde dün YILDIZ “SIRTIMIZA ALIP GÖTÜRMEYECEĞİZ” başlığı ile yayınlanan haberimizde MHP İlçe Başkanı Yıldız AK Parti İlçe Başkanı Yıldıran’ı sert bir dil ile eleştirmişti. Yanıt Yıldıran’dan gecikmeden geldi. Yıldız açıklamasında; “Yıldıran acaba biat edilmesini mi istiyor. Yoksa Hasan Gökce’yi partilerine transfer mi etmek istiyorlar. Hani milletin kölesiyiz diyorlardı. Milletin efendisi değil kölesi olmak isteyenlerin hizmet anlayışında acaba biat kültürü mü var? Hizmet yapmak için muhtarlara bize oy atmazsanız hizmet geç gelir diyen anlayışa yakışı bir açıklamada bulunmuşlardı. Eğer Korkuteli’ne bir çivi çakılmasına destek olmak istiyorlarsa, hizmet yapmak istiyorlarsa işte fırsat” dedi.

 

 

 

Transfer niyetimiz yok

 

Dün MHP İlçe Başkanı Süleyman Yıldız’ın açıklamalarına cevap veren Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, “Biz kimseye biat etsin demedik. Sadece bakanlıklarda veya diğer resmi kurumlarda çözülemeyen, sıkıntı yaşanan durumlarda eğer bizden destek istenirse biz de Korkuteli için elimizden gelen desteği sağlamaya ve karşılaşılan problemleri çözme konusunda adımlar atmaya hazırız. Yoksa kimse biat etsin demiyoruz” dedi. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi transfer etme niyetinde olmadıklarını da ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, “Bizim kesinlikle böyle niyetimiz yok. Ayrıca hizmetler konusunda da her türlü desteği verdiğimize inanıyorum. Kültür Merkezi konusunun Büyükşehir meclisinden geçmesinde ve iş makinelerinin alımında verdiğimiz desteği herkes biliyor. Buradan da anlaşılacağı üzere biz Ak Parti olarak Korkuteli’nin faydasına olacak her konuya sonuna kadar destek verdik, vermeye de devam ederiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.