SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocagöz, Döner Şenliğine Katıldı

Korkuteli Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İmecik Mahallesi Erkunt Traktör İlköğretim okulunu ziyaret ederek okul tarafından düzenlenen Döner şenliğine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kocagöz, Döner Şenliğine Katıldı

Erkunt Traktör İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Kocagöz, öğrencilere döner ve pilav ikram etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, etkinlik öncesi okul bahçesinde öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürüne, kendi öğrenciliği hakkındaki sorusu renkli diyaloglara neden oldu.

Okul bahçesinde öğrencilerle tek tek ilgilenen Kocagöz,  Hafta sonu 2013-2014 eğitim öğretim yılının sonuna geliyoruz. Biliyorum ki Eğitim Öğretim yılının bir an önce tamamlanmasını isteyenler var. Önünüzde uzun bir tatil var. Bu tatili iyi değerlendirin. Tatilde bol bol eğlenin, boş zamanının olunca kitap okuyun. Ülkemizi Büyük Önder Atatürk’ün göstermiş olduğu Çağdaş Medeniyetler seviyesine çıkarmak için iyi bir eğitim alabilmeniz ve her adımınızı bu bilinçle atmanız bizlerin en büyük arzusudur” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.