SON DAKİKA
Hava Durumu

Komisyonlara Korkuteli’den üç kişi seçildi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, pandemi sebebiyle 3 ay aradan sonra Temmuz ayı toplantısında bir araya geldi. Mecliste yeni encümen belirlenirken, komisyon üyeliklerine seçim yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Komisyonlara Korkuteli’den üç kişi seçildi

Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı, Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi. Pandemiden sonra 3 aydır görülmeyen meclis, bugün sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapıldı. 61 maddenin görüşüldüğü mecliste, encümen  ve komisyon üyeleri de seçildi.  Yeni seçilen komisyon üyeleri arasında ilçemizden Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Abdurrahman Caran, Ak Parti Meclis Üyesi İlhami Yıldıran ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Osman Manis’de yer aldı.


MANİS ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA

Çevre ve Sağlık Komisyonu’na CHP’den Şafak Otuzaltı, Osman Manis, Mehmet Yörükoğlu, Bülent Özgüven,  AK Parti grubundan Şefket Özkan, İsmail Demir, Fırat Demirci, MHP’den Kemal Kara, İyi Parti’den Mustafa Başkak seçildi. 

CARAN VE YILDIRAN ULAŞIM KOMİSYONUNDA

Ulaşım Komisyonuna CHP’den Zekeriya Altun, Deniz Filiz, Ahmet Can, Ertuğrul Ünal, AK Parti’den Muhammet Ural, Hüdaver Tanık, İlhami Yıldıran, MHP’den Abdurrahman Caran, İyi Parti’den ise Gürsel Aşık seçildi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.