SON DAKİKA
Hava Durumu

Kooperatifte Caran Farkı

S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 53’üncü Genel Kurulunda esnafın çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçilen Hasan Can Caran, 31 Temmuz itibariyle görevinde 1’inci yılını doldurdu. Göreve gelir gelmez seçim öncesinde vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarına başlayan Başkan Caran her daim sahada esnafın yanında olduğunu göstererek tüm kesimden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kooperatifte Caran Farkı

ESNAFA CAN SUYU OLDU

“Hep Birlikte Kazanacağız Hep Birlikte Yöneteceğiz” sloganıyla seçim çalışmalarını yaparak 4 adayın yarıştığı genel kurulda esnafın desteği ile Başkanlık koltuğuna oturan Hasan Can Caran göreve gelir gelmez esnafa verdiği sözleri tutmak için sahaya indi.  Başkan Caran,  “Zorlaştırmayacağız Kolaylaştıracağız." Diyerek esnafın krediye ulaşma noktasında yaşadığı sıkıntıları bir bir ortadan kaldırarak pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafa adeta can suyu oldu.

AYNI AŞK AYNI HEVES VE AYNI KARARLILIKLA

1 yılda kooperatife 312 yeni üye kazandıran Başkan Caran, "Kooperatifimizin Kurumsal Yapısını Güçlendireceğiz." Diyerek ilçede faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla yakın temasta bulunarak kooperatifi bir adım öteye taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Caran konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kooperatifimizin 31.07.2021 tarihinde yapılan genel kurulunda ortaklarımızın teveccühü ile onlara hizmet etme görevini güvenip bizlere vermesinin ardından 01.08.2021 tarihinde başladığımız Korkuteli esnafımıza hizmetimizin 1. yıl dönümünde bu kutlu göreve aynı aşk aynı heves ve aynı kararlılıkla devam etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Geride bıraktığımız 1 yılda esnafımıza verdiğimiz sözleri bir bir tutarak alnımızın akı ile yolumuza devam ediyoruz. Rabbimiz bizlere ömür verdiği sürece ben ve ekip arkadaşlarımın görevimizin bütün gereksinimlerini yerine getirip ilk günümüzdeki kararlılıkla ve emin adımlarla kooperatifimizi çok daha ileri taşımak için çabalayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.