SON DAKİKA
Hava Durumu

Koordinasyon Toplantısı Korkuteli’de yapıldı

Antalya ve ilçelerinde faaliyet gösteren Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı, bu ay Korkuteli Ziraat Odası Başkanlığı ev sahipliğinde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Koordinasyon Toplantısı Korkuteli’de yapıldı

Her ay ayrı ilçelerde yapılan rutin il koordinasyon toplantılarına bu ay Korkuteli Ziraat Odası ev sahipliği yaptı. Korkuteli Ziraat Odası Toplantı Salonundaki toplantıya Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp başkanlık yaptı.

 

Sorunlar rapor haline getirilecek

Toplantıda söz alan ziraat odası başkanları, kendi ilçelerinde tarım alanlarında yaşanan sorunları dile getirerek çözüm önerilerini sundu. Oda başkanlarının dile getirdiği sorunlar rapor haline getirilerek Ziraat Odaları Genel Merkezine gönderileceği bildirildi.

Bu ayki toplantının gündem maddeleri; “Gübre Takip Sistemi ve Kesintiler, Ruhsatsız Kuyuların Ruhsatlandırılması ve uygulamanın nasıl yapılacağı. Tarımsal Desteklemelerin Ürün Üzerinden verilmesi ve talebinin nasıl ne şekilde yapılabileceği. İl Koordinasyon Kurulu Bütçesinin Bilançosu, için; Ziraat Odalarınca; 2018 ve 2019 yılları için, İl Koordinasyon Kurulu hesabına yatırılan ödeme dekontları veya ekstraların getirilmesi.” şeklinde oldu.

Açılış konuşmasını yapan Korkuteli Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin; “ Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Bu ayki toplantının ev sahipliğini biz yapıyoruz. Aldığımız kararlar tüm çiftçilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.