SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkoop önemli ziyaretçileri ağırladı

İlçemizin ilk ve tek kooperatifi olan Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (KORKOOP) her geçen gün kendini geliştiriyor ve piyasada adından sıkça söz ettiriyor. Bu kapsamda Korkoop geçtiğimiz gün önemli ziyaretçileri ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkoop önemli ziyaretçileri ağırladı

Korkuteli Tarımsal Kalkınma kooperatifini geçtiğimiz gün, BAKA Genel Müdürü, BAKA Genel sekreteri ve Antalya Ticaret Bakanlığı ekibi ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili Korkoop Yönetim Kurulu Başkanı Dudu kocabaş bilgi verdi. Kocabaş, "Çiftçilerimizin üretimden gelen elindeki gücünün etkin ve verimli kullanılması temel hedefimizdir. Tarımsal faaliyet gösteren üreticilerimize, üretimde ve piyasada rekabet edebilecek düzeye erişebilmesi amacıyla küçük üreticilerimizin yaşayabilmesi için, verimlilik ve üretimde kalitenin arttırılmasını sağlamak en büyük görevimiz." dedi.

 

YETKİLİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kocabaş,  "Korkuteli Korkoop bu yöndeki çalışmalarını hızlandırarak etkinlik ve tanıtıma da önem vererek, bizleri ziyarete gelerek destek veren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansı Genel Müdürlüğü, Yerel ve Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Funda Küleri, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü BAKA Sorumlu Uzmanı Neslihan Beşer, BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Alaattin Özyürek, Kalkınma Bakanlığından Ziraat 2, Kooperatif Çiftlik Uzmanı ve BAKA'dan 2, Tarım ve Kooperatif Çiftçilik Uzmanı tanınırlığımızın artması bizleri ve üyelerimizi ziyarete gelen yetkililere çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.