SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Belediye Meclisi’nde bir ilk

Korkuteli Belediyesi aylık olağan meclis toplantılarından Kasım ayı’nda bir ilk yaşanacak. Bugün toplanacak Korkuteli Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının saat 14.00’da ilk defa canlı yayınlanacağı bildirildi

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2015 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2015 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Belediye Meclisi’nde bir ilk

Korkuteli Belediyesi bir ilke daha imza atıyor. Korkuteli Belediyesi aylık olağan meclis toplantılarından Kasım ayı’nda bir ilk yaşanacak. Bugün toplanacak Korkuteli Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının saat 14.00’da ilk defa canlı yayınlanacağı bildirildi. Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi: “Bilindiği gibi her ayın ilk perşembesinde olağan meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu gün yapacağımız toplantımız saat 14.00’dan itibaren belediyemizin internet sitesinde canlı yayınlanacaktır. İsteyen vatandaşlarımız meclis toplantılarımızı canlı olarak takip edebilecektir. Bundan sonra her ay gerçekleşecek olan meclis toplantılarımız Belediyemizin internet sitesinde canlı yayınlanacak” dedi.

 

Vatandaşlar memnun

Korkuteli Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının saat 14.00’da ilk defa canlı yayınlanacağı haberini öğrenen vatandaşlar durumla ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler. Çoğunluğunu iş yerlerinden çıkamayan kişilerden oluşan vatandaşlar; “Yaşadığımız şehirle ilgili alınan kararlar bizleri çok yakından ilgilendiriyor. Meclis toplantılarını yakından takip etmek istiyoruz ancak iş yerimizden çıkamıyoruz, mesai saatlerimiz içinde olduğu için belediye toplantı salonuna gitmemiz mümkün olmuyordu. Şimdi bu ilk kez yapılacak olan canlı yayınla ev ve iş yerlerimizden rahatlıkla izleyeceğiz. Bu uygulamayı düşünen ve hayata geçiren Korkuteli Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.