SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Belediyesi 2500 kişilik aşure dağıttı

Muharrem ayının girmesiyle Korkuteli Belediyesi aşure günü nedeniyle 2.500 kişilik aşure dağıtımı yaptı. Çayırlı Camii önünde gerçekleşen aşure dağıtımı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2017 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Belediyesi 2500 kişilik aşure dağıttı

Cuma namazından önce ve sonra gerçekleşen aşure dağıtımına Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure gününe katılan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Her yıl olduğu gibi bu yılda Korkuteli Belediyesi olarak aşure dağıtımı yaptıklarını söyledi. Başkan Gökce, Muharrem ayının İslam alemi açısından büyük bir önem arz ettiğini belirterek “Muharrem ayı ve aşure gününün hepimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi. Hicri yılın ilk ayının Muharrem ayı olduğuna ifade eden Başkan Gökce, Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurguladı.

“Korkuteli halkının, Türk Milletinin ve İslam Aleminin Muharrem ayını yürekten kutluyorum”

Başkan Gökce, Birçok çeşidin bir araya gelmesiyle farklı bir lezzetin ortaya çıktığı aşure’nin bir arada yaşama ve paylaşmayı anımsattığını söyledi. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diyen Başkan Gökce, “ Korkuteli halkının, Türk Milletinin ve İslam Aleminin Muharrem ayını yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra Aresta çarşısı 1.blok esnaflarının geleneksel hale getirdiği aşure ikramına katılan Başkan Gökce, “ 1.Blok esnaflarımız sevgili ağabeyimiz Süleyman Cankar’ın önderliğinde aşure günü etkinliğini her yıl yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Rahatsızlığı nedeniyle bu yıl düzenlenen aşure gününe katılamayan Süleyman Cankar ağabeyimize acil şifalar diliyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.