SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor

Korkuteli Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Bozova mahallesinde başlatılan asfalt yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2017 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Belediyesi asfalt  çalışmalarına devam ediyor

Yayla mahallelerde ve ilçe merkezinde birçok yolu asfaltla buluşturan Korkuteli Belediyesi çalışmalarını ova mahallelerine kaydırdı. Geçtiğimiz günlerde zemin çalışması yapılan Garipce mahallesindeki bazı yollara astar atımı yapıldı. Bu yolların önümüzdeki günlerde asfalt yapılacağı açıklandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı şunları söyledi: “Asfalt sezonunda başlattığımız çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. İlçe merkezi ve diğer mahallelerde bir çok yolumuz asfalt oldu. Her mahallemizde yol genişletmesi, stabilize çalışması ve asfalt dökümü devam ediyor” dedi.

“Mahallem adına Belediye Başkanımız Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ediyorum”

Aynı zamanda kilitli parke taşı çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Batı, “ Bazı mahallelerimizde kilitli parke taşı çalışması sürüyor. Yapılan tüm yollarımız hayırlı olsun” dedi. Garipce mahalle muhtarı  Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ettiklerini söyledi. “ Biz Belediye Başkanımızdan memnunuz” diyen Garipce mahalle muhtarı Yusuf Özkan, “ Bazı yollarımızda zemin çalışması ve astar atamı tamamlandı. Bir kaç gün içinde bu yollarımız asfalt olacak. Mahallem adına Belediye Başkanımız Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.