SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Belediyesi Yöresel Ürünler Fuarında

Bu yıl 8.sı düzenlenen ve her yıl yüz binlerce insanın ziyaret ettiği Yöresel Ürünler Fuarına Korkuteli Belediyesi de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Belediyesi  Yöresel Ürünler Fuarında

Kurulan stantlarda yöreye has ürünleri sergileneceği fuarın 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında açık olacağı belirtildi. Her yıl 100 binlerce insanın ziyaret ettiği Yöresel Ürünler Fuarına Korkuteli Belediyesi de yöreye has ürünleri kurulan stantlarda sergileyerek katıldı. Dün ANFAS Antalya Expo Center’de başlayan Fuar 17 Eylül 2017 akşamı sona ereceği bildirildi. Belediye Başkanı Hasan Gökce Korkuteli’ne has ürünlerin fuarda sergilendiğini söyledi. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan  Gökce “Bu yıl 8.sı düzenlenen YÖREX  Yöresel Ürünler Fuarında Korkuteli Belediyesi olarak biz de yerimizi aldık. Bu tür fuarları yüz binlerce vatandaşımız ziyaret ediyor. Stantlarımızda ilçemize has olan el dokuması Halı, Kilim, Heybe, Kültür Mantarı, Mantar Salamurası ve Konservesi sergilendi.

Fuar ziyareti ücretsiz

Golden Meyve Suyu, Süt ürünleri, Çörekotu Kahvesi,Üzüm ve Elma Sirkesi,Limon sosu ve ilçemizde yetişen meyveler de  sergileniyor. İlçemize ait toprakların en büyük nimeti olan yöresel ürünlerimize fuara katılan misafirlerin dokunması, görmesi, koklaması ve tatmaları sağlanıyor. Bu sayede ilçemizin adını ve ürünlerini yüz binlerce kişiye tanıtma fırsatı buluyoruz” dedi. Yöresel ürünlerin stantlarda yer almasını sağlayan sponsorlara teşekkür ettiklerini belirten Başkan Gökce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)desteği ve Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) organizasyonu ile düzenlenen 8. Yöresel Ürünler Fuarına birçok ilden  oda, borsa, kalkınma ajansı, kurum ve firma olmak üzere yüzlerce katılımcının yer aldığı Fuar’ın 17 Eylül 2017 tarihinde biteceği açıklandı. Başkan Gökce Fuar ziyaretinin ücretsiz olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.