SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Belediyespor Kulübü Sporcusu Özgen Dünya Şampiyonu oldu

Korkuteli Belediyespor Kulübü Kick Boks Sporcusu Rabia Özgen, İstanbul’da düzenlenen 8. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasında Genç Bayanlar 55 kiloda birinci olarak kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Belediyespor Kulübü Sporcusu Özgen Dünya Şampiyonu oldu

17-21 Mayıs Tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve hala devam eden 8. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası ( Turkish Open World Cup) karşılaşmalarına katılan Korkuteli Belediyespor Kulübü Sporcusu Rabia Özgen Genç Bayanlar 55 kilo Lightconcact kategorisinde birinci olarak dünya şampiyonu oldu.

Korkuteli Belediyespor Kulübü Sporcusu Rabia Özgen; Bu turnuva 2023 yılının ikinci turnuvası çok şükür şampiyon oldum. Mutluluğumu ve heyecanımı anlatamam. Bu turnuvaya Şükrü Hocamın yanı sıra ablamla birlikte hazırlandık. Bu süreçte bana destek olan başta ailem olmak üzere, hocama, her zaman yanımızda olan belediye başkanımıza, kulübümüze ve yöneticilerimize çok teşekkür ederim” Dedi.

 Özgen’in yıl boyunca turnuvaya çok iyi hazırlandığını dile getiren Hocası Şükrü Haksız; Rabia ile disiplinli ve özverili şekilde hazırlandık ve bugün onun karşılığını aldık. Rabia’nın karşılaşmaya çıkacağı bir branş daha var orda da şampiyon olarak çifte şampiyonlukla evimize dönmek istiyoruz. Bu süreçte ve her zaman yanımızda başta Belediye Başkanımız Ömer İşlek, kulüp yöneticilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz” Diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.