SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli CHP, Antalya Adliyesinde idi

CHP Atatürk heykelinin çalılık alana atılmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Antalya adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli CHP, Antalya Adliyesinde idi

Antalya’da Göçerler Mahallesinde geçtiğimiz günlerde Atatürk Heykeli bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı hareket geçti ve suç duyurunda bulundu. Çarşamba günü de il örgütü ve ilçe örgütleri Antalya Adliyesi önünde sorumluların serbest bırakılmasına tepki gösterdi ve  basın açıklaması yaptı. CHP Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu ve Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emel Küçükkavukçu’da katıldılar. Küçükkavukçu “Bu gün il başkanlığımızın düzenlediği Atatürk anıtının dağlık alana atılması ile alakalı basın açıklamasına katılım sağladık. İl başkanımızın da dediği gibi Cumhurbaşkanı’na hakaret edilmesini tasvip etmediğimiz gibi. Her gün Cumhurbaşkanına hakaretten içeriye alınan insanlar varken bizim Kurucumuz, Cumhuriyetimizin kurucusuna yapılan saldırını takipçisi olacağız.” Dedi.

“ Bu sıradan örtbas edilecek bir olay değil”

Küçükkavukçu “ Gazi Mustafa kemal Atatürk’e yapılan bu hain saldırının aslında bu saldırının nerede yapıldığı, heykelin nerede olduğu bilindiği halde, eğer onlar ise bu üç hainin gözaltına alınıp serbest bırakıldığını da basından öğreniyoruz.  Şimdi bu çok masumane kabul edilecek bir durum değil Atatürk hepimizin Türkiye’de özgür yaşayan, bağımsız yaşayan ve çocuklarının geleceğini cumhuriyete borçlu bütün insanlarımızın ortak değeri. Bu ortak değer üzerinde bu güne kadar bu hainlerin, suçluların bulunamamış olması biraz bizlere manidar geliyor. Bu olaya sıradan bir olay gibi , iki üç işgüzarın işi gibi bakmak kendimizi aldatmaktan başka bir şey olmaz. Bu olayın aydınlatılması ve sorumluların gerekli cezaya çarptırılması, onun kurduğu Türkiye Cumhuriyetinde özgürce 80 milyonun ve yine cumhuriyeti korumakla görevli savcılarımızın en önemli görevi olmalıdır.  Tüm CHP’ liler bu olayın aydınlatılmasının takipçisi olacaktır.” Şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.