SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’de 19 Mayıs Bisiklet Turu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında şehir içi bisiklet gezisi düzenlendi. Salı günü saat:09.30’da Şehitler Anıtında başlayan bisiklet turu Kapalı Spor Salonunda sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’de 19 Mayıs Bisiklet Turu

İlçemizde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, “Bisikletini al gel” projesi kapsamında bisiklet turu düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İlçe gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından şehir içi bisiklet turu düzenledi. Vatandaşlara, sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla hayata geçirilen, “Bisikletini al gel” projesi kapsamında, 7’den 70’e her yaştan vatandaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından şehir içi bisiklet turuna katıldılar.

“Bisikletini al gel” sloganı ile hazırlanan programa; İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla ilçe şehitlik anıtından başlayan ve Kapalı spor salonunda sona eren bisiklet turu gerçekleştirildi. Çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, Sağlıklı yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılması için başlatılan etkinlik yoğun ilgi gördü.

Gençlik ve spor ilçe Müdürü Ahmet Tunç, “Gençlik Spor Bakanlığımızın başlattığı “Bisikletini al gel” projesi kapsamında Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak gençlik haftasında ilçemizde düzenlemiş olduğumuz Şehir içi Bisiklet Turu 7’den 77’ye herkesin katılımıyla gerçekleşti. İlçemizde spor kültürünü yaymak, bisiklet kullanımını arttırmak, bisiklet branşının temelleri olmasını hedeflediğimiz bu faaliyete olan yoğun ilgi hepimizi sevindirdi. Bu güzel ve anlamlı faaliyet için Başta ilçe Kaymakamımız Sezgin Üçüncü’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, Kurum Müdürlerimize Siyasi Parti Temsilcilerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına, öğrencilerimize, velilerimize, katılım sağlayan tüm herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.