SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’de denetim komisyonu tamam

Korkuteli Belediye Meclisi Ocak Ayı Meclis Toplantısı geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirildi. Mecliste her sene seçilmesi gereken denetim komisyonu seçimleri yapıldı. Beş kişiden oluşan komisyonda her parti grubunun önerdiği birer isim yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’de denetim komisyonu tamam

Salı günü toplanan Belediye Meclisinde 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. maddesi gereğince Belediyenin bir önceki Yıl Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için Belediye Meclisinin kendi üyeleri arasından gizli oyla üye sayısı üçten az, beşten çok olmamak üzere denetim komisyonunun oluşturulması görüşüldü.

ÜYELER GİZLİ OYLA SEÇİLDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’in de önerisi üzerine Meclis Denetim Komisyonuna her siyasi partiden bir temsilcisinin yer almasının uygun olacağı düşüncesiyle komisyona beş tane üye seçilmesine karar verildi. Her siyasi partinin bir isim sunduğu Denetim Komisyonuna Saadet Partisi Bağımsız Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu’yu önerdi. Ardından gizli oylamaya geçildi. Oylama sonucunda Denetim Komisyonu; Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Ogün Taş, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Muharrem Akten, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Hatice Demir, İYİ Parti'den Ayhan Tığrak ve Bağımsız Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu isimlerinden oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.