SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’de sigara ve maske denetimi

Korkuteli İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun ilçede artan koronavirüs vakalarına karşı mücadele kapsamında kurallara uymayanlar hakkında ilgili kurumlara gerekli cezai işlemlerin yapılması talimatının ardından dün ekipler ilçede kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2020 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2020 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’de sigara ve maske denetimi

Korkuteli’de korona virüs önlemleri kapsamında sigara içilmesi yasaklanan noktalarda ekipler kapsamlı denetim yaptı. Zabıta, polis ve Tarım İlçe’nin eşlik ettiği uygulamalarda kurallara uyulup uyulmadığı denetlendi.  İçişleri Bakanlığı'nın Covid-19 salgınının önlenmesine yönelik olarak, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda sigara içtiği için maskeyi çene altına indiren ve yanlış kullananlar için yayınladığı genelge Korkuteli’de sıkı bir şekilde uygulanıyor.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

'Korona virüs Tedbirleri' konulu ek genelge kapsamında, ilçede Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Antalya Caddesi, Eski Antalya Caddesi, Kocakuruş Caddesi, Fatih Bulvarı, Atatürk Caddesi, Şehit Yılmaz Gencer Caddesi, Şehit Recep Kaya Caddesi, İstiklal Caddesi, Belediye Caddesi, Girne Caddesi, Eski Hastane Caddesi, Hükümet Caddesi, Kaymakamlık Önü, Anıt Meydan ve çevresi, Arasta Çarşısı ve sokakları, Çayırlı Camii ve Pazar Camii çevresi, Pazar yerleri ve çevresindeki alanlar  sigara kullanımının yasak olduğu alanlar olarak ilan edilmişti. Sigara yasağının olacağı adreslerin belirlenmesinin ardından ekipler, denetim için harekete geçti. Ekipler, maske, mesafe, hijyen kurallarının yanında sigara yasağını da denetledi. İlçedeki denetimlerin ara verilmeden devam edeceği bildirildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.