SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Genç Saadet'ten Bonzai Tepkisi

Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Tanıtma Başkanı Muhammet Küçükkuş yeni geçen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası gençliğe yönelik en büyük tehlikelerden biri haline gelen sentetik uyuşturucu Bonzai hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Genç Saadet'ten Bonzai Tepkisi

Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Tanıtma Başkanı Muhammet Küçükkuş yeni geçen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası gençliğe yönelik en büyük tehlikelerden biri haline gelen sentetik uyuşturucu Bonzai hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ülkemizin en önemli sermayesi olan gençliğimizin üzerinde oynanan oyunlar her geçen gün daha da artmaktadır diyen Muhammet Küçükkuş; “ Zaten hali hazırda planlı bir şekilde yürütülen ahlak ve maneviyat tahribatları hat safhadayken, bu duruma birde alkol uyuşturucu maddelerin eklenmesi çok manidardır. Öncelikle eğitim sistemiyle hainlerin eline armağan ettiğimiz gençlerimiz, medya eliyle dizilerle, sanal âlemle adeta hamur gibi yoğrulmakta, ailelerin ve gençliği dert edinen öğretmenlerimizin uzun zamanda büyük fedakârlıklarla kazandırmaya çalıştıkları tüm meziyetler bu hain ellerde kısa zamanda ziyan olmaktadır. Özellikle terör örgütleri ve dış güçlerin en çok kullandıkları uyuşturucu madde ticareti hem ülkemizi zehirlemekte hem de terör eylemleri için gereken sermayeyi sağlamaktadırlar. Yani kendi cehennemimizin odununu kendimize taşıtmaktadırlar” dedi.

“Bonzai, Biz Uyanana Kadar 10 Yaşındaki Çocuklarımıza Kadar Sinsice Uzandı”

Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Tanıtma Başkanı Muhammet Küçükkuş;  “Çok ucuz fiyata satılan çok etkili bağımlılık yapan bu yapay uyuşturucu maalesef ki biz uyanana kadar 10 yaşındaki çocuklarımıza kadar sinsice uzandı. Eroin, kokain gibi doğal uyuşturucularda var olan pahalılık ve üretim zorluğu gibi sözde engellerini de bu bonzai buluşuyla aşmış olan zehir otoriteleri artık çok daha rahat at oynatabiliyorlar. Ülkemizde uyuşturucu madde kapsamına 2010 yılında dâhil edilen Bonzai ilk kez bu tarihte de polis kayıtlarına girmiştir. Yani 2010 yılından önce Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucular arasında adı bile yok iken artık, çocuklar ve gençler arasındaki yaygınlığı yüzünden anne babaların korkulu rüyası haline gelmiştir. İşte bu kadar olumsuzluk gençliğimizi dolayısıyla ülkemizi tehdit ederken tek başına 10 yılı aşkın süredir iktidar olan AKP hükümetinin yaptığı yollar, aldığı sözde seçim zaferleri gelsin bizi kurtarsın” dedi.

“Sivil Toplum Kuruluşu Edasıyla AKP”

Küçükkuş sözlerini şu şekilde tamamladı; “Gişe memuru gibi olana razı olan, sivil toplum kuruluşu edasıyla vahim tabloları medya önünde özetleyiveren AKP zihniyetinin, başbakanlarını cumhurbaşkanı olduktan sonra inşallah bu konulara da bir el atarlar. Sonuç: Ahlakı Ve Maneviyatı Yerlerde Bir Gençlik, Batının Elinde Bir Eğitim Sistemi. Biz Saadet Gençliği olarak onca söylenen laf kalabalığına şu cevabı veriyoruz. sonuç ne. Hemen söyleyelim. Ahlakı ve maneviyatı yerlerde bir gençlik, batının elinde bir eğitim sistemi, cinnetlerle cinayetlerle dolu bir toplum. Allah yardımcımız olsun”  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.