SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli İktidarla Buluşacak

Korkuteli Belediye Başkanlığı için bugün saat 10.00'da Belediye Meclis Üyelerince seçim yapılacak. Dün akşam saatlerinde MHP'nin aday çıkarmayacağını açıklamasının ardından Başkanlığın AK Parti'ye geçmesi kesinlik kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli İktidarla Buluşacak

SEÇİM SAAT 10.00’DA

Hasan Gökce'nin istifa etmesiyle birlikte boşalan Belediye Başkanlığı makamı için bugün saat 10.00'da Belediye Meclisinde seçim yapılacak. Seçim öncesinde MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, aday çıkarmayacaklarını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu açıklamasından sonra, mecliste çoğunluğu bulunan AK Parti grubunun göstereceği adayın başkan olması bekleniyor.

 

MHP ADAY ÇIKARMAYACAK

MHP İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev sosyal medyada yapmış olduğu açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı olarak, yapılacak olan Korkuteli Belediye Başkanlığı seçimine MHP Meclis Grubu olara, Genel merkezimizin iradesi dışında cumhur ittifakına zarar getirmemek için toplantı saatine kadar başkaca aksi bir karar tarafımıza tebliğ olunmadığı sürece aday göstermiyoruz. Belediye Meclisinde çıkacak kararın ilçemize hayırlı olmasını dilerim. İl başkanımızın yanında, liderimizin emrindeyiz" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.