SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’nde Denetimler Devam Ediyor

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit önderliğinde dün Korkuteli’de “Sağlık İçin Hepimiz İçin” denetimi ve farkındalık çalışması yapıldı. Denetimlerde esnaflara Kovid19, maske kullanımı, sosyal mesafe ve uyulması gereken tedbirler hakkında bilgiler verildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2020 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2020 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’nde Denetimler Devam Ediyor

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, İçişleri Bakanlığı koordinesinde “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganıyla gerçekleştirilen korona virüs denetimlerine katıldı. Antalya Caddesi'nde gerçekleştirilen denetimlere; Sağlık İlçe Müdürü Dr. Oya Dirican, polis, zabıta ve denetim ekipleri de katıldı.

 

SOSYAL MESAFENİN ÖNEMİ ANLATILDI

Vatandaşlara kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunmaya devam eden Kaymakam Çimşit, rehavete kapılmadan tedbirlere uyulmasının vaka sayılarının azalmasında önemli rol oynayacağını dile getirdi. Dünya genelinde yaşanan pandemiyi ve son günlerde ülke genelinde artış gösteren vaka sayılarını hatırlatan Kaymakam Çimşit, vatandaşlara sosyal mesafenin önemini hatırlatarak, ilçe dışından gelen vatandaşlarla temasta bulunulmamasını ve sevdiklerimizi korumak adına maskesiz dışarıya çıkılmamasını istedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.