SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’nde derbi hazırlıkları başladı

Önümüzdeki hafta sonu Süper Amatörde Korkuteli Spor Kınık’a konuk olacak. Tam manası ile SAL birinci grupta derbi yaşanacak, Korkuteli Spor’da hazırlıklar hafta başında başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’nde derbi hazırlıkları başladı

Antalya Süper Amatör’de 14. hafta karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak, en önemli karşılaşma ise Korkuteli Spor’un Kınık’a konuk olacağı karşılaşma olacak. Süper Amatör birinci grupta zirve mücadelesi yaşanacak. Liderlik mücadelesine Korkuteli Spor hafta başında başladı. Korkuteli Spor ağır bir idman yapmadı, düz koşu ile başlayan idman, beşe iki pas çalışması ve çift kale maç ile son buldu. Takın Antrenörü Bayram Kutlu; “ Kınık’a üç puan için gideceğiz.” Dedi.

“İnşallah hakemlerde ortada iyi maç yönetirler”

Kutlu “ Kalan haftalarda liderliğimizi devam ettirmek için, her iki taraf içinde çok önemli bir karşılaşma olacak. Rakibimiz de güçlü ve kendini toparladı. Fakat her zaman ki formda ve hırslı oyunumuzu oynarsak kazanırız. Kırmızı kart cezalısı Mete Can ve hasta Ömer Susuz dışında eksik oyuncumuz yok. Bu karşılaşmada hakemlerde çok önemli, bu yıl ki SAL karşılaşmalarında hakemlerin hiç formda olmadığını ve kötü maç yönettiklerini görüyoruz. İnşallah hakemlerde ortada iyi maç yönetirler. Hakemlerin son derece dikkatli ve ortada bir maç yönetmelerini umut ediyoruz.” Diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.