SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’nde Güreş Heyecanı

Türkiye yağlı güreş camiasında önemli bir yere sahip olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri bu hafta sonu 28 Ağustos Pazar günü 100. Yıl Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2022 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2022 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’nde Güreş Heyecanı

GİRİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK

2019 yılından bu yana iki yıldır  Pandemi ve ülkemiz genelinde yaşanan orman yangınları sebebiyle yapılmayan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşlerinde hasret bu Pazar günü sona erecek. Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilecek güreş müsabakalarına Altın kemerli başpehlivanlarının yanı sıra tüm boylarda bin civarında pehlivanın katılması bekleniyor. Türkiye’nin en büyük güreşlerinden olan Korkuteli’nde bu yıl girişler ise ücretsiz olacak.

YAĞLI GÜREŞ SEVDALILARI DAVETLİDİR

2019 yılında gerçekleşen Korkuteli 31'inci Geleneksel Altın Kiraz Pehlivan Güreşleri'nde ilk defa ağalık ihalesi yapılmamıştı. Bu yıl ağalık için ter dökecek isimler ise merak ediliyor. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak güreşlere davet etti. Ömer Başkan açıklamasında; “32. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşleri 28 Ağustos Pazar günü yapılacak olup, başta Korkutelili Hemşerilerimiz, Antalya’mızın Güreş severleri ve Türkiye’mizin Yağlı Güreş Sevdalıları davetlidir. Unutulmamalıdır ki Korkuteli ve Antalya sevdası her şeyin üstündedir, her şeyin...” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.