SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’nde Öğretmenler için hatıra ormanı

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Korkuteli Belediyesi Hayvan Pazarı mevkiinde Öğretmenler Hatıra Ormanında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümü sebebiyle gerçekleştirilen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’nde Öğretmenler için hatıra ormanı

Fidan dikim etkinliğine; Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, İlçe Jandarma Komutanı Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Demiray, Korkuteli Belediyesini temsilen Başkan Yardımcısı Recep Şahin, İlçe Orman Müdürü Ahmet Keser, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç,  Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

DAHA YEŞİL BİR KORKUTELİ İÇİN

Gerçekleşen etkinlikle ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak açıklamasında; “Bugün ağaç dikme etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı.  2023 yılının bize vermiş olduğu güzellikleri koymak adına bugün öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, yanımızda olan kamu kuruluşlarıyla, idarecileriyle birlikte Korkuteli’nde bir nefes olması itibariyle daha yeşil Korkuteli olmasını amaçlayarak hem gelecek nesillerimize örnek davranış sergilemek hem de toplumumuza ağaç dikmenin önemini anlatabilmek adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde tüm öğretmenlerimizle ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinlikte Orman Müdürlüğümüz baştan beri çok büyük  destek verdi. Başta Kaymakamımız, Orman Müdürlüğümüz, Kamu kurum kuruluşlarına, etkinliğe katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.