SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’ne gasilhane yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşları doğumundan ölümüne kadar yalnız bırakmıyor. Daha önce zor şartlarda cenaze defin işlemi gerçekleştirilen Korkuteli’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’ne gasilhane yapılıyor

Korkuteli İlçesi’ne ait Alaaddin Mahallesi’nde bulunan Tavşan Tepe Mezarlığı’nın bahçesine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yatırımlar Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan gasilhane ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

58 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

330 metrekare alana sahip gasilhane içerisinde iki adet cenaze yıkama yeri, morg, bekleme salonu, bir mescit bulunacak. Gasilhane yalnıza Alaaddin Mahallesi’ne değil Korkuteli’nin 58 mahallesine hizmet verecek. Yapılan çalışma için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Alaaddin Mahallesi sakinleri, Korkuteli’nin önemli bir

ihtiyacının karşılandığını söyledi. Korkutelili vatandaşlar en acılı günlerinde yanlarında olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.