SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’ne Kişisel Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Korkuteli’nin ilk Kişisel Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’ne Kişisel Gelişim ve Psikolojik  Danışmanlık Merkezi açıldı

Kalabalık bir katılımın olduğu açılış kurdelesini Korkuteli Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Kolan, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Arslan ve Süleyman Memioğlu, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve Korkuteli Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Fahrettin Özbek yaptı. Psikolog Sabiha Çoban tarafından hizmete sunulan Kişisel Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık Merkez’nin açılışından Korkuteli Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Kolan kısa bir konuşma yaptı. Korkuteli Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Kolan, ilçede ilk defa böyle bir merkezin açıldığını olduğunu ifade ederek işletme sahibine hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Açılıştan önce Mustafa Demir hoca tarafından dua edildi. Kişisel Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezini halkın hizmetine sunan Psikolog Sabiha Çoban  aldığı 21 eğitimin birikimiyle hizmet vermeye başladığını ifade etti.

Açılışa katılanlara teşekkür edildi.

Eğitim merkezinin kısaca içeriğine değinen Çoban, “ Her yaşta bireysel, aile, evlilik ve çocuklar için kişisel eğitim ve ve psikolojik danışmanlık yapmaktayız. Açılışımızı yapmanın mutluluğunu taşıyoruz” dedi. Korkuteli Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Serhat Çoban böyle bir hizmeti eşinin getirmesinden mutluluk duyduğunu belirterek açılışa katılanlara teşekkür etti. Geçtiğimiz  gün gerçekleşen açılışa Çoban’ın Korkuteli Belediyesinden mesai arkadaşları, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve bazı yöneticiler, CHP Korkuteli İlçe Başkan Vekili Yıldıray Çıldır ve bazı yöneticiler, Ayık Yaşamda Buluşalım Derneği(AYBUKER) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Tufan Koçak, Özel Umut ve Rehabilitasyon merkezi kurucu müdürü Bayram Serik, Korkuteli Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KORENDER),  üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.