SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli’ne yeni bir park geliyor

Korkuteli Belediyesi park yapmaya aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Gökce’nin ilk döneminde başlatılan park çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. rnrn

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli’ne yeni bir park geliyor

Geçtiğimiz günlerdernUzunoluk mahallesinde yapımına başlanan Park’ın geniş kapsamlı olacağı ifadernedildi. Arafat Camii yanında yapımına devam eden parkta süs havuzu, surndeğirmeni, köpüklü su fıskiyesi, oturma grupları, pergoleler, çocuk oyun grubu,rnspor aletleri ve mini basketbol sahasının yanı sıra araç otoparkı’nın bulunacağırnaçıklandı.

rnrn

Korkuteli BelediyernBaşkanı Hasan Gökçe yerleşim alanları için park ve yeşil alanların önemlirnolduğunu söyledi. Büyükşehir yasasıyla Korkuteli’nin Mahallesi olan mülga beldernve köylerde de park çalışmalarının yapıldığını ifade eden Başkan Gökçe,rn“Yerleşim bölgeleri için yeşil alan ve parkların önemini biliyoruz. İklimrnnedeniyle kış aylarında fazla ilgi görmeyen parklar yaz ayların aranılan yerlerrnhaline geliyor” dedi.

rnrn

Uzunolukrnmahallesinde yeni bir park yapımına başlandığını söyleyen Başkan Gökce, “rnArafat Camii yanına yeni bir park yapıyoruz. Buradaki parkımız biraz genişrnkapsamlı olacak” dedi. Parkın içinde süs havuzu, su değirmeni, köpüklü surnfıskiyesi, oturma grupları, pergoleler, çocuk oyun grubu,spor aletleri, yeşilrnalan ve mini basketbol sahasının yanı sıra araç otoparkının bulunacağırnaçıklayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, görev yaptığı sürece içindernKorkuteli’nin değişik mahallelerine yeni parklar kazandıracaklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.