SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Polisinden Huzur Toplantısı

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından rutin olarak düzenlenen ’Mahalle Huzur’ toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2022 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2022 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli  Polisinden Huzur Toplantısı

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe merkezindeki mahalle muhtarları ile “Huzur Toplantısı” yaptı. İlçe merkezindeki Mahalle muhtarları,  Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut ve Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımıyla yapılan Huzur Toplantısında mahallelerde yaşanan sorunlar ve olası çözümler hakkında Mahalle Muhtarlarının ve Emniyet Birimlerinin sorumlulukları görüşüldü.

MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI KATILDI

Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında doğrudan katılımın sağlanması, daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi, toplumda ortaya çıkan problemlerin altında yatan nedenlerin bulunabilmesi, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği hakkında vatandaşların bilgilendirilmesi, vatandaşların şikayet ve sorunlarının, yerinde ve birebir iletişim kurularak değerlendirilip çözüm üretilebilmesi amacıyla İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, İlçe merkezindeki  mahalle muhtarı ile huzur toplantısı düzenledi.

MUHTARLARIN YERİ VE ÖNEMİ BÜYÜKTÜR

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, mahalle muhtarlarına ilçe asayişi hakkında bilgi verilirken, emniyet olarak da bazı konularda muhtarlardan yardım beklendiği anlatıldı. Huzur ve güvenin sağlanmasında emniyet kadar muhtarlarında önemli bir göreve sahip olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, “Polis ile vatandaş arasındaki en büyük köprü muhtarlardır. Muhtarın önemi halkın polise yada polisin halka ulaşması açısından önemlidir. Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar halkla iyi bir iletişimi yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür. Seçilmişler olarak muhtarlarımız bizim için önemlidir. Bizim için önemli olan halkımıza en iyi ve güvenilir hizmetin verilmesidir. Bu çalışmada bizim gibi en büyük görev muhtarlarımıza düşmektedir. El birliği ile çalışıp ilçenin asayişini, huzurunu ve güvenliğini en iyi şekilde yerine getirmektir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.