SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Saadet’te İstifa Depremi

Korkuteli Belediye Meclisi'nde sular durulmuyor. Önceki gün meclis üyeleri Nazan Yavuz, Ese Onuk ve Celal Büyükyıldız Saadet Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu. 3 meclis üyesi de göreve bağımsız olarak devam edeceklerini bildirdi. İstifalarla meclisin aritmetiği değişti.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2022 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2022 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Saadet’te İstifa Depremi

MECLİS ARİTMETİĞi KARIŞTI

Nazan Yavuz, Ese Onuk ve Celal Büyükyıldız'ın  SP meclis üyeliğinden istifa etmesinin ardından meclis aritmetiği değişti. Buna göre MHP'li Belediye Başkanı Ömer İşlek'le beraber 6 MHP,  4 Ak Parti,  3 Saadet Partisi, 4 CHP ve 3 İYİ Partili  Meclis üyesi  bulunuyor. Böylece AKP-MHP'den oluşan Cumhur İttifakı ile CHP, SP, İyi Parti'den oluşan Millet İttifakı'nın meclis üyesi 10’ar üye de eşitlendi. Son istifalarla bağımsız üye sayısı ise 3’den 6'ya yükseldi.  

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen istifaların ardından açıklama istediğimiz Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Yusuf Sarıcalar istifa nedenleri ile ilgili herhangi bir beyanda bulunmayarak istifa eden meclis üyelerine bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Sarıcalar açıklamasında; “Saadet Partisi Korkuteli teşkilatı olarak 2019 yılı yerel seçimlerinde meclis üyemiz olarak seçilen ve bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız Nazan Yavuz hanımefendi, Ese Onuk ve Celal Büyükyıldız beyefendiler istifa ettiklerini ve bağımsız meclis üyesi olarak çalışmalarına devam edeceklerini açıklamışlardır. Kendilerine bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmaların muvaffakiyetler dileriz. Korkuteli saadet partisi ve Milli görüş teşkilatı olarak  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hem ilçemizin, hem ülkemizin hem de bütün insanlığın saadeti için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.