SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Spor derbiye hazır

Antalya Süper Amatör Ligi birinci grupta yarın Kınık Spor’a konuk olacak olan Korkuteli Spor’da derbi hazırlıkları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Spor derbiye hazır

SAL birinci grupta yarın zirve mücadelesi yaşanacak. Ezeli rakipler Kınık ve Korkuteli, liderlik mücadelesi verecek. Korkuteli Spor’da kart cezalısı Metecan dışında eksik bulunmazken, Kınık Spor’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Korkuteli Spor’da hazırlıklar hafta başında başlamıştı. Dün öğleden sonra da idman yapan yeşil sarılar düz koşu ile başladı. Korkuteli Spor’da hazırlıklar hafta başında başladı. Dün öğleden sonra da idman yapan yeşil sarılar düz koşu ile başladı. Ardından ısınma ve açma gereme yapan yayla ekibi, daha sonra hücum ve sürat çalıştı. Dar alanda oyun yaparak ta idmanı tamamladı.

“Hakemlerden de tarafsız, iyi bir maç yönetmelerini bekliyoruz.”

Takım Antrenörü Bayram Kutlu;  “ Biz her zaman ki gibi yenmek için gideceğiz, umarım her iki takımda seyirciye güzel bir futbol izletir. Saha zemini kötü diye duyduk ama eğer öyle ise her iki taraf içinde bu oyunu kötü etkiler. Biz her zaman ki hırslı oyunumuzu oynayarak kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu takım imkânsız diye bir şeyin olmadığını daha önce gösterdi. Takımımızda kart cezalısı Metecan Takı dışında eksik yok, Ömer Susuz da iyileşti. Moraller yerinde, bu yıl hakemlerde SAL’a pekiyi başlamadılar, hakemlerden de tarafsız, iyi bir maç yönetmelerini bekliyoruz.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.