SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Sporda yönetim zafiyeti

Korkuteli Belediye Spor’un 29 Ekim günü Beymelek’i ağırladığı maç sırasında çıkan olaylar ile ilgili, Korkuteli Belediye Spor yönetimi ASKF’ye savunma dilekçesi yazmadığı için bir MAÇ SAHA KAPATMA cezası aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Sporda yönetim zafiyeti

Süper Amatör Ligde ilçeyi temsil eden Korkuteli Belediye Spor’daki yönetim zafiyeti 1 maç saha kapatma cezası ile sonuçlandı. Geçtiğimiz günlerde yöneticilerden Süleyman Türkyılmaz kulüp başkanlığından ve yönetimdeki işleyişten memnun olmadığını belirterek istifa ettiğini söylemişti. Belediye Spor’da yönetim zafiyeti olduğu vatandaşlar ve taraftar tarafından da sıkça dile getirilmeye başlandı. Yönetim zafiyeti son olarak saha kapatma cezasına da neden oldu. 29 Ekim tarihinde Korkuteli Belediye Spor Beymelek maçı sırasında çıkan olaylar ile ilgili ASKF savunma dilekçesi istedi. Savunma dilekçesinin verilmemesi nedeni ile ASKF’ nin 10 Kasım 2017 tarihli disiplin kurulu kararı ile Korkuteli Spor 1 maç saha kapatma cezası aldı.

Yönetim zafiyeti cezaya sebep oldu

Bu cezaya göre yayla ekibi kendisi için çok önemli bir maç olan Kumluca maçını dış saha da oynayacak. ASKF sitesinde yayınlan disiplin kurulu kararında ise; 4-29.10.2017 günü oynanan Korkuteli Bld.Spor- Beymelek Bld. Spor müsabakasında; Eshame listesinde ismi olmadığı halde saha içinde bulunup hakeme küfür ettiği için kurulumuza sevk edilen(Saha komiserine göre saha görevlisi,Gözlemciye göre malzemeci,Hakeme göre masör olduğu) iddia edilen Cafer EKİNCİ”nin TFF”den alınan yazıya göre,adı geçen şahsın hiçbir görevinin olmadığı,müsabakada saha içerisinde kurallara aykırı şekilde bulunduğu;Bu durumda sorumluluğun tamamen ev sahibi takımda olduğu ve savunma göndermediği;Korkuteli Bld.Spor kulübünün dosyasının tetkikinden eylemine uyan DT.13.52.95.mad. gereği takdiren 1 (MAÇ) SAHA KAPATMA cezası ile tecziyesine” İfadelerine yer verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.