SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli tek yürek

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. İki depremin ardından 10 ilde kurtarma çalışmaları devam ederken Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de deprem mağdurları için yardım seferberliği sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2023 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2023 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli tek yürek

ERZAK DESTEĞİ SÜRÜYOR

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Türkiye'nin dört bir yanından yardım çağrıları yükselirken deprem bölgesine yardım seferberliği başladı. Korkuteli’ndeki vatandaşlar da Yaşanan deprem felaketinin ardından Korkuteli Kaymakamlığı koordinesinde başlatılan yardım seferberliğine akın akın erzak desteği sağlıyor. Korkuteli’ndeki Vatandaşlar ısıtıcı, battaniye, giysi, mont, bot, çocuk bezi, soba, yiyecek ve giysileri Kapalı Spor Salonuna getirerek depremzede vatandaşlara bir nebzede olsa yardım etmek için çaba harcıyor.

YARDIMLAR AFET BÖLGESİNE GÖNDERİLİYOR

Kapalı Spor Salonunda görevli ve gönüllü vatandaşlar tarafından teslim alınan yardımlar tek tek paketlenerek hazırlanıyor. İlk günden bu yana 7’den 70’e tüm vatandaşlar tarafından hazırlanan yardımlar tırlara yüklenerek afet bölgelerine gönderiliyor. Birçok kurum, odalar, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar Kaymakamlık tarafından organize edilen yardımlara destek veriyor.

ESNAF KAZANÇLARINI BAĞIŞLIYOR

Deprem bölgesinden enkazın altından canlı olarak kurtarılan ve umutları yeşerten haberlerin peş peşe gelmesinin ardından bölgeye daha fazla yardım edilmesi bilinciyle hareket eden  Korkutelililer sayısız yardım kamyonunu Kaymakamlık başta olmak üzere, yardım toplayan kurumlar aracılığıyla gönderiyor. İlçedeki bir çok esnafta kazançlarını Deprem bölgesine yollayacaklarını açıklayarak vatandaşa yardım çağrısında bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.