SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli yine farklı kazandı

Geçtiğimiz Pazar günü Antalya’da Orman Spor’a konuk olan Korkuteli Spor, yönetimdeki sıkıntılara rağmen istikrarı yine bozmadı ve karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli yine farklı kazandı

Antalya Süper Amatör Lig birinci grupta geçtiğimiz hafta sonu yine zirve mücadelesi vardı, grubun lideri Korkuteli’de ikinci sıradaki Kınık’ta rakiplerini çok farklı skorlarla yenmesini bildi. Korkuteli Spor ise uzun zamandır Başkan  Mehmet Emin Kolan ile yaşanan sıkıntılara rağmen istikrarını bozmadı ve yine karşılaşmadan galip ayrıldı. Karşılaşmaya her iki takımda hızlı başladı. İlk yarının başları karşılıklı ataklarla geçse de daha sonra konuk ekip aradığı golü 35. Dakikada takımın genç oyuncularından Süleyman Karaağaç ile buldu.  Bu golden sonra Korkuteli Spor’da atakların arkası kesilmedi ve son günlerin en formada ismi Volkan Bucaklı 38. Dakikada takımının ikinci golüne imzasını attı. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile son buldu.

Korkuteli Spor’da yenilmezlik serisi devam ediyor

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf yine konuk takım Korkuteli Spor oldu. İkinci yarının daha ilk dakikalarında Volkan Balcı takımını 3-0 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra rakip üzerinde baskısını giderek arttıran konuk takımda, uzun zamandır sessiz olan Ömer Susuz saha ya çıktı ve takımının 4’üncü golünü attı. Konuk takımın golünün ardından 1 dakika sonra ev sahibi ekibin tek golünü serbest atıştan Orhan Şahin attı. Karşılaşmanın geri kalanında gol beklenmezken, 70. Dakikada Hasan Nurdoğan’ın yerine oyuna giren Mesut Topal, dakika 85 ve 90 da skoru 6-1 yapan golleri attı. Ve Korkuteli Spor yenilmezlik serisine bir yenisini daha ekledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.